Gönderen Konu: Blazers Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 4337 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Blazers Gecenin Maçı 2009-2010
« : Ekim 28, 2009, 07:39:39 ÖÖ »
Portland Galibiyetle Başladı

NBA'de gecenin 3. maçı Rose Garden'da oynanırken Portland Trail Blazers, eksik kadrosuyla mücadele veren Houston Rockets karşısında maçın son çeyreğinde zor anlar yaşadı.

İlk 3 çeyrek çok rahat oynayan Portland, son çeyrekte Rockets2ın dönüşü karşısında zorlansada maçı 96-87 kazanmayı bildi ve sezona galibiyetle başladı.

Brandon Roy 18-5 şut isabetinde kalırken 20 sayı-5 asist-5 ribauntla oynadı. LaMarcus Aldridge 11 sayı-6 ribaunt yaparken, Martell Webster 14 sayı-3 ribaunt yaptı.

Steve Blake 7 sayı-2 asist, Greg Oden 2 sayı-12 ribaunt-5 blok-7 top kaybı, Travis Outlaw 23 sayı ve benchten gelen Andre Miller 9 sayı-7 asist yaptı.

Rockets'ta Aaron Brooks 19 sayı-5 asistle oynarken, Trevor Ariza 12 sayı-3 ribauntla maçı tamamladı. David Andersen benchten gelerek 11 sayı-5 ribauntla oynarken, Kyle Lowry 12 sayı-8 asist ve Carl Landry 9 sayı-5 ribaunt yaptı.

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

------------------------------------
NbaTurka/KE
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı TheRock

• Hall of Fame
  • beat la
    • Profili Görüntüle
Ynt: Rockets:87 Blazers:96
« Yanıtla #1 : Ekim 28, 2009, 07:56:45 ÖÖ »
Portland ın kazanması normal rakip eksik kendileri tam kadro ama ben Scola dan daha iyi bi oyun bekliyordum 6-1 şutta kalmış kötü oynamış Rockets seneyi zor bitircek gibi :)

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #2 : Ekim 28, 2009, 09:39:34 ÖÖ »
Maçı NBA TV'den seyreden Eray var bildiğim bir de Fatih var .. Onlarda seyrettikleri kadar görmüşlerdir bu galibiyet sakın ola Blazers konusunda aldatmasın inanılmaz dağınık ve ne oynadığını bilmeyen bir takım gibiler. Şansları yaralı bir Rockets'la oynamaları oldu.

Roy'un rakamları her ne kadar göz alıcı olsada çok kötü oynuyor ..
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ekim 28, 2009, 10:04:00 ÖÖ »
Zaten savunma yaparak kazanmışlar maçın özetini izleyebildim greg savunmada iyi performans sergilemiş ama sakat takıma karşı hücumda bu kötülülk diger maçlarıda etkilicektir andre miller 7 asist yapmış ama oda hala tam anlamıyla takıma alışamamış bide oden tek başına 7 top kaybı oda ilginç...

Uploaded with

Çevrimdışı Sam Presti

• Captain Fantastic#8
  • Hall of Fame
  • Hadi. Orlando'daki gibi..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Ekim 28, 2009, 10:13:41 ÖÖ »
Oden'ın istatistikleri dahi Blazers'ın dağınık oyunuyla ilgili bir bilgi veriyor bizlere.. 2 sayı 12 ribaund 5 blok 7 top kaybı gayet ilginç istatistikler.. Blake'in ilk beş oynaması biraz da olsa ilgincime gitti sonuçta Miller daha tecrübeli bir isim.. Pritchard hatayı baştan yaptı; Miller yerine iyi bir üç numara getirebilirdi; o da olmadı capte bir boşluk olarak kalabilirdi o miktar.. Aynı mevkide Blake var, Bayless var, olmadı Roy var..

Çevrimiçi Joker

• Gardiyan
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Ekim 28, 2009, 14:06:08 ÖS »
 Bu kadroyla sezon sonunu nasıl getireceğiz hiç bilmiyorum . Hayes ilk 5 başlıyor gerçi yetenekleri doğrultusunda birşey yapmaya çalışıyor fakat 1.98 boyu olduğunu unutmayalım Oden dün Hayes ile eşleşmesinden hiç yararlanamadı... Adelman Dorsey'e neden şans vermedi anlayamadım doğrusu yaz liginde ve hazırlık maçlarında iyi sinyaller vermişti.
 Kaan Kural Budinger'i maç içerisinde yerden yere vurdu. Hatırlarsınız geçen yıl Courtney Lee'yi seçti diye Orlando'yu yerden yere vurmuştu Budinger'den daha çok ümitliyim şimdi :deli:
 Roy'un performansını Miller'a bağlıyorum..

Edit; En iyi sezonlarımızda 1 tane bile maç yayınlamayan NBATV ikinci maçımızıda yayınlıyor ilginç :deli:
« Son Düzenleme: Ekim 28, 2009, 14:08:15 ÖS Gönderen: Danny Granger »

Çevrimdışı WiltChamberlain

• The Big Dipper
  • Hall of Fame
  • Evine hoşgeldin ANSWER
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Ekim 28, 2009, 15:40:26 ÖS »
Valla maçı felan seyredemedim ama Rockets bu kadroyla devam edecekse playoff gerçektende zor olabilir. Miller aldığı sürelerin hakkını vermiş galiba. 3 şut kullanan Oden'ın 7 top kaybı yapması Portland adına tehlikeli bir istatistik olmuş

İMZA LAKERS'DAN FAKAT KALP DAİMA SİXERS'DAN

Çevrimdışı Black Mamba

• Stern'ün Çiftliği
  • NBA Oyuncusu
  • Phil Jackson ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Ekim 28, 2009, 15:47:28 ÖS »
Rox bu sene playoff yapamayabilir, hem Yao hem T-mac yok bu kadar sakatlıklarla olmaz böyle. Blazers hızlı Miller oyundayken hızlı hucum ediyor iyi sayılar buluyor ama dağınık bir takım onlarında ne olucağı ileride belli olucak.

Çevrimdışı nAoNnGaEmLe

• Kaf_Kef
  • Hall of Fame
  • ‹^› ‹(•_•)› ‹^› -------------- ┌П┐(◣_◢)┌П┐
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Ekim 28, 2009, 16:49:03 ÖS »
Rox hazırlık döneminde bu kadro ile rakiplerini çok zorluyordu ve ilk maçtan tam kadro bi Portland a zor anlar yaşatmışlar. Aslında pek karamsar olmayın, bi T-Mac in dönüşe bkaar herşey :p

Outlaw bencten gelip harikalar yaratmış ya ;D Webster da geçen sezonki sakatlıktan iyi dönmüş maşallah...
Dünyanın anasını ağlatacak film

Trailer;

Çevrimdışı MJ_23

• Majesteleri
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Ekim 28, 2009, 17:19:32 ÖS »
Drafte yatacağız büyük ihtimal, sorun değil. Seneye Yao'nun dönüşüyle draftten kapacağımız iyi bir adam ve biten kontratlarla yeni bir başlangıç yapılabilir. T-Mac'in sakatlıktan iyi dönmesi gelecek sene için büyük kazanç olur, eskisi gibi olmasa da bir ihtimal Grant Hill tarzı bir geri dönüş yapabilir, sağlık ekibinin daha iyi çalışması gerek. En azından tecrübesiyle katkı yapacaktır, fazla şey beklemiyorum bu saatten sonra, onlar da beklemesin zaten. Gönül ister ki eski T-Mac geri dönsün, ama zor.

Tags: