Bu sezon sakatlıklardan dolayı bir türlü tam kadro olamayan tarihinin en kötü mağlubiyet serilerinden (13 maç) birine imza atan Detroit Pistons'ta, taraftarlar, oyuncuları değerlendirdi.
Detroit basını taraftarlar için bir oylama düzenlerken, takımdaki oyuncuların performanslarını derecelendirdi. A-B-C-D-E-F üzerinden verilen notlarda Ben Wallace takımın en iyi oyuncusu olarak gösteriliyor.
14-25'lik derecesiyle hayalkırıklığı yaratan Pistons'ta, A alan oyuncu ezici bir üstünlükle Pistons taraftarının 2. Bad Boys'daki ilk göz ağrısı Ben Wallace ve çaylak Jonas Jerebko oldu.
Detroit taraftarı %57 oyla Rodney Stuckey'e B, Will Bynum'a %43'le B, Chucky Atkins'e %36 ile B, Rip Hamilton'a %32 ile C ve Ben Gordon'a %39'la C verdi.
Forvet pozisyonunda oynayan oyunculardan Jonas Jerebko %45'le A alırken, Charlie Villanueva %45'le C, Jason Maxiell %40'la C, Austin Daye %45'le C aldı. Summers fazla süre alamadığı için ve Prince'de sakatlığından dolayı taraftarlar tarafından değerlendirme dışında tutuldu.
Pivotlar içersinde ise Ben Wallace %78'le A alırken, Chris Wilcox %46 ile C, Kwame Brown %41'le D aldı.
Pistons taraftarı çaylak koçları John Kuester'a ise %42 oranla C verirken, A diyenler %5, B diyenler %29, D diyenler %12 ve F diyenler ise %6 olarak dağıldı.
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor.
Kayit ol veya
Giris yaphttp://www.nbaturka.net/haberler/1-nba-haber/3683-taraftarin-2-sevgilisi--wallaceajerebko.html
NbaTurka/KE