Gönderen Konu: Taraftarın 2 Sevgilisi ; Wallace&Jerebko  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Taraftarın 2 Sevgilisi ; Wallace&Jerebko
« : Ocak 20, 2010, 02:18:13 ÖÖ »
Bu sezon sakatlıklardan dolayı bir türlü tam kadro olamayan tarihinin en kötü mağlubiyet serilerinden (13 maç) birine imza atan Detroit Pistons'ta, taraftarlar, oyuncuları değerlendirdi.

Detroit basını taraftarlar için bir oylama düzenlerken, takımdaki oyuncuların performanslarını derecelendirdi. A-B-C-D-E-F üzerinden verilen notlarda Ben Wallace takımın en iyi oyuncusu olarak gösteriliyor.

14-25'lik derecesiyle hayalkırıklığı yaratan Pistons'ta, A alan oyuncu ezici bir üstünlükle Pistons taraftarının 2. Bad Boys'daki ilk göz ağrısı Ben Wallace ve çaylak Jonas Jerebko oldu.

Detroit taraftarı %57 oyla Rodney Stuckey'e B, Will Bynum'a %43'le B, Chucky Atkins'e %36 ile B, Rip Hamilton'a %32 ile C ve Ben Gordon'a %39'la C verdi.

Forvet pozisyonunda oynayan oyunculardan Jonas Jerebko %45'le A alırken, Charlie Villanueva %45'le C, Jason Maxiell %40'la C, Austin Daye %45'le C aldı. Summers fazla süre alamadığı için ve Prince'de sakatlığından dolayı taraftarlar tarafından değerlendirme dışında tutuldu.

Pivotlar içersinde ise Ben Wallace %78'le A alırken, Chris Wilcox %46 ile C, Kwame Brown %41'le D aldı.

Pistons taraftarı çaylak koçları John Kuester'a ise %42 oranla C verirken, A diyenler %5, B diyenler %29, D diyenler %12 ve F diyenler ise %6 olarak dağıldı.

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap
http://www.nbaturka.net/haberler/1-nba-haber/3683-taraftarin-2-sevgilisi--wallaceajerebko.html

NbaTurka/KE
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı TheRock

• Hall of Fame
  • beat la
    • Profili Görüntüle
Ynt: Taraftarın 2 Sevgilisi ; Wallace&Jerebko
« Yanıtla #1 : Ocak 20, 2010, 02:30:29 ÖÖ »
taraftar net bi mesaj vermiş kaybetseniz bile savaşan oyuncu her zaman en iyisidir her zaman takdir edilir :) Wallace zatn bu yaşında yapabiliceği herşeyi yapıyor Jerebko 2.turdan gelen oyuncular içinde en iyi çıkışı yapan oyuncu oldu adını sanını duyan yoktu şimdi takımın önemli oyunculardn biri

Çevrimdışı Danilo Gallinari

• Hall of Fame
  • 1>17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2010, 05:49:09 ÖÖ »
savaşan oyuncuların yeri her zaman ayrı olur taraftarın gönlünde

Çevrimdışı JoseCalderon

• Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Ocak 20, 2010, 08:57:13 ÖÖ »
Ben Wallace en yüksek notu en yüksek oyla almayı hakediyor zaten yapıcaklarının sınırlı olduğunu herkes biliyordu ama beklentilerin üstüne çıktı 36 yaşına gelmesine rağmen hala mücadele ediyor.Jerebko Pistons için büyük şans oldu Dumars'ın nedense 2.tur seçimleri takıma daha faydalı oluyor :)
defol git Colengelo

Çevrimdışı KB24

• Legend Laker
  • Hall of Fame
  • 09-10 NBA Champion: Lakers,MVP: Kobe!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Ocak 20, 2010, 18:52:38 ÖS »
Wallace'i affetmiş anlaşılan taraftar valla geldi müthiş oynamaya başladı tekrar,yaşına göre özellikle müthiş oynuyor,önceki kulüplerde NBA'in en ruhsuz oyuncusuyken şimdi en ateşleyici isimlerden biri oldu tekrardan..Jerebko'da yılın Steal'i diyebiliriz forvet için Pistons geleceği parlak bir oyuncu elde etti..

CHAMPION LOS ANGELES LAKERS
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Ocak 20, 2010, 22:21:06 ÖS »
  Bu jarebko isveçli imiş,futbolcu ve hokeyci çok çıkar o memleketten ama bu nası kazara basketçi olmuş şaşırdım ''He is the son of former Syracuse University player Chris Jerebko, who played professionally in Sweden and settled in that country '' de bunu görünce vaz caydım ki babası zamanında ncaa de oynamış ulan dumars büyük adamsın kesin zekeden tüyo aldın.

Felton-Chandler-Gallo-Amar'e-Turiaf

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #6 : Ocak 20, 2010, 22:35:21 ÖS »
Budinger'i seçti ve niye takas etti diye homurdandık ama Budinger'den bir kaç gömlek üstün bir oyuncuyu seçmişte haberimiz yokmuş. Zaten Dumars'ın steal seçimleri iyidir ona ilk turdan iyi yerler vermeyeceksin ;D
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Ocak 20, 2010, 22:38:28 ÖS »
Budinger'i seçti ve niye takas etti diye homurdandık ama Budinger'den bir kaç gömlek üstün bir oyuncuyu seçmişte haberimiz yokmuş. Zaten Dumars'ın steal seçimleri iyidir ona ilk turdan iyi yerler vermeyeceksin ;D

Gallo yu seçtiklerinde ne küfür etmiştim ama durum ortada kemal bu jerebko bakarsın yeni memo olur pistons için.

Çevrimiçi Laker Playboy

• Editör
  • Hall of Fame
  • Kerem Yılmaz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : Ocak 20, 2010, 22:48:03 ÖS »

Milicic hamlesini yaptığı gün belki de psikolojik bir problemi vardı. Ya da sarhoştu. Başka bi açıklaması yok sanırım :) birde şimdi düşündümde hatırlayamadım. Dumars Milicic seçimi için bir yorum yapmışmıydı ? bilsen bilsen sen bilirsin :D

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap - Jordan

Çevrimdışı Lordapo

• The Üstad
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Amar'e The King
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Ocak 20, 2010, 22:53:03 ÖS »
  Şöle birşey hatırlıyorum ama yönetim kaldığı sürece en büyük hatasının bu oldunu söledini ama
birinci sıranın elde patlamasından çok alt sıralardan önemli steal ler yapmak daha prestijli be hocam.

Tags: