Gönderen Konu: Thunder Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 5445 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Flash-03

• Heat Fan
  • Hall of Fame
  • Susturacağız
    • Profili Görüntüle
Ynt: Thunder:91 Pistons:83
« Yanıtla #10 : Ekim 31, 2009, 12:43:24 ÖS »
Thunder bence bu haliyle bile play-off yapabilir. James Harden kısıtlı süreyle iyi işler yapmış. Sanki biraz daha şans vermek lazım ona.

Pistons'da ise Richard Hamilton'ın yokluğu takımı ciddi anlamda eksik bırakmış. Takımın benchi gerçekten çok zayıf...

Çevrimdışı KB24

• Legend Laker
  • Hall of Fame
  • 09-10 NBA Champion: Lakers,MVP: Kobe!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : Ekim 31, 2009, 18:51:12 ÖS »
Dediğim gibi bu takımın lideri Rip ile Gordon'dur bu sene her şey onlara bağlı bana kalırsa onların performansı Detroit'İn maç sonucunda büyük ölçüde etkili..Bu maçta biir yokmuş,bii iyne iyi oynamış ama yetmemiş ebnchte katkı vermeyince..Stuckey iyi oynuyor ama ler oacak kadar olgun değil daha..Ben Wallace eski svaunma performanslarından kesitler sunmaya başladı...

Thunder ise tecrübesizliğindne kaybeden bir takım yoksa klite olarak iyiler ama potaaltları zayıf gerçekten..Durant,Westbrook gibi isimlerin performansıyla maç kazanıyorlar genelde..Harden'e az şans verilmiş nedense..

CHAMPION LOS ANGELES LAKERS
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Çevrimdışı allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Ekim 31, 2009, 19:46:09 ÖS »
Helal olsun, helal olsun.. Aslanlarım benim! İnanmış olarak çıktık sahaya, rakibin en büyük kozunun oynamıyor oluşu daha iyi oldu.. 2-0 olduk, zannedersem Batı'da zirvedeyiz..
grubunuzda bile zirvede degilsiniz thunder bekledigim bir galibiyet aldı ama iki maç oynadılar daha şimdiden playoff demek yanlış olur ama hamiltonun yoklugunu çok iyi degelendirip önemli bir galibiyet aldı thunder tebrikler...
Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap

Uploaded with

Çevrimdışı NYK

• The Doc
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Peynirlisi harika ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : Ekim 31, 2009, 23:36:32 ÖS »
Bu mağlubiyetin hiç bir izahatı olamaz.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #14 : Ekim 31, 2009, 23:42:55 ÖS »
Chris Wilcox'lık maçta Wilcox'a 1 saniye bile verilmedi .. Sakatlığı var mı bilmiyorum ama hiç rastlamadım sakatlık gibi bir şeye .. Stuckey-Bynum-Gordon üçlüsünü aynı anda kullandığı oluyor hatta Pre Season'da işi abartarak bu 3'lüye Hamilton'ı da ekleyip 4 guardla oynadığımız olmuştu.

Summers nerede bilen yok çocuk süre alamıyor .. Daye'ı oyuna aldı 1 dakika oynadı tek bir hata yaptı diye çocuğu kenara çekti bir daha oyuna almadı. Zaten takımdan yüksek beklentiler yok niye oynatmıyorsun bu çocukları. Pre Season'da çok olumlu işler yapan ve hatta Dumars'ın ''Yeni Lee olacak..'' dediği Jerebko'da piyasada yok ..
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Joker

• Gardiyan
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : Ekim 31, 2009, 23:51:14 ÖS »
Yalnız Durant iki maçtır çift hanelerde ribaunt alıyor. Zaten NCAA'de iyi ribauntçuydu bu özelliğini hatırlaması sevindirici..

Çevrimdışı Bad Boy

• Dexter Morgan
  • Hall of Fame
  • Terrico saçın örmezler... Büyük düşün.
    • Profili Görüntüle
    • need4sheed.com
« Yanıtla #16 : Ekim 31, 2009, 23:52:18 ÖS »
kuester hakkında sezonun bir ilk 20 maçını görmeden yorum yapmayacağımı söylemiştim ama şu anda ne yaptığını hiç anlamış değilim pre season'da summers dedik daye dedik jerebko dedik ortalığı yıkdık adam normal sezonda düdük gibi rotasyon kurdu allah akıl fikir versin

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #17 : Ekim 31, 2009, 23:56:04 ÖS »
Onun rotasyon belli bad boy ve maalesef Daye'ları geçtim Wilcox bile süre alamayacak ..

Stuckey-Hamilton-Prince-Villanueva-Wallace

(Bynum-Gordon-Maxiell-Kwame)

Çevrimdışı Bad Boy

• Dexter Morgan
  • Hall of Fame
  • Terrico saçın örmezler... Büyük düşün.
    • Profili Görüntüle
    • need4sheed.com
« Yanıtla #18 : Ekim 31, 2009, 23:59:36 ÖS »
Onun rotasyon belli bad boy ve maalesef Daye'ları geçtim Wilcox bile süre alamayacak ..

Stuckey-Hamilton-Prince-Villanueva-Wallace

(Bynum-Gordon-Maxiell-Kwame)

he o zaman bu oyun yapısıyla yine 7-8 gibi playoff yapar başı çeken üçlüden birisi tarafından tokatlanarak sezonu noktalarız

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Thunder Gecenin Maçı 2009-2010
« Yanıtla #19 : Kasım 09, 2009, 05:32:29 ÖÖ »
Thunder Fark Attı

Ford Center'da oynanan maçta Oklahoma City Thunder gecenin sürprizine imza atarken Orland Magic'i 102-74'le mağlup etti ve rakibine 28 sayı fark attı.

Russell Westbrook 17 sayı-10 asist-5 ribauntla maçı tamamlarken, Kevin Durant 28 sayı-5 ribaunt oynadı.

Thabo Sefolosha 13 sayı-10 ribaunt yaparken, Nenad Krstic 14 sayı-3 ribaunt, Jeff Green 9 sayı-4 ribaunt ve benchten gelen James Harden 5 sayı-5 asist-4 ribaunt yaptı.

Magic'de Vince Carter oynamazken Dwight Howard 20 sayı-7 ribaunt, Jameer Nelson 10 sayı-4 asist, Matt Barnes 8 sayı-5 ribaunt, Mickael Pietrus 15 sayı ve Marcin Gortat 8 sayı-6 ribaunt yaptı.

-------------------------------------
NbaTurka/KE

Tags: