Gönderen Konu: Thunder Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 5444 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
Thunder:103 Hornets:99
« Yanıtla #200 : Şubat 04, 2010, 06:27:37 ÖÖ »
Russell Westbrook Show

Oklahoma City Thunder üst üste 4. galibiyetini New Orleans Arena'da konuk olduğu NO Hornets karşısında Westbrook'un muhteşem performansıyla aldı.

Thunder, Hornets'ı 103-99 mağlup ederken Westbrook süper bir maç çıkardı Durant ise geleneği bozmadı.

Kevin Durant bu maçıda 30 sayıyla tamamlarken son maçlardkai çılgın performansını devam ettirdi. Geceye damgasını ise Russell Westbrook vurdu. Genç oyuncu 18-11 şut isabetiyle 26 sayı-10 asist-8 ribauntla maçı tamamladı.

Jeff Green 14 sayı yaparken, Nenad Krstic 14 sayı-6 ribaunt ve benchten gelen Nick Collison 6 sayı-10 ribaunt yaptı.

Hornets'ta Marcus Thornton 22 sayı-6 asistle oynarken, Emeka Okafor 14 sayı-12 ribaunt, David West 15 sayı-5 ribaunt, Peja Stojakovic 15 sayı-4 top çalma ve Darren Collison 9 sayı-9 asist yaptı.

OKC    22    36    24    21    103
NOR    22    30    24    23    99

Linkleri goruntulemenize izin verilmiyor. Kayit ol veya Giris yap
http://www.nbaturka.net/nba/guenuen-maclar/3874-russell-westbrook-show.html

NbaTurka/KE
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Eddy Curry

• Superstar
  • yer içer sıçar yatarım abi
    • Profili Görüntüle
Ynt: Thunder:103 Hornets:99
« Yanıtla #201 : Şubat 04, 2010, 06:33:11 ÖÖ »
Durant kontrolden çıktı adam sayı kralı olabilir bu sene Melo ile çekişicekler gibi bi hava var.Westbrook iyi bir oyuncu onun tek sorunu herkesin dile getirdiği şutundaki istikrarsızlık adam bugün yüzdeli atar yarın bi o kadar yüzdesiz oynar.

Çevrimdışı JoseCalderon

• Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #202 : Şubat 04, 2010, 06:53:24 ÖÖ »
Böyle devam ederse Durant sayı kralı olabilir ne zamandır 30'dan aşağı düşmüyor mvp yarışı içinde adı geçen oyunculardan biri olmayı başardı ilk 3'de Wade'in yerini aldı :)
defol git Colengelo

Çevrimdışı Stigmata

• Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #203 : Şubat 04, 2010, 10:20:09 ÖÖ »
29.7 sayı atıyor maç başına %48'le atması müthiş gerçekten

Çevrimdışı Terrico White

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Terrico kaşlar kara Terrico gözler kara heyyyy
    • Profili Görüntüle
    • NbaTurka
« Yanıtla #204 : Şubat 04, 2010, 10:29:20 ÖÖ »
Şunuda eklemek lazım ;
çaylak yılında %43, bir sonraki yılında %47 ve bu sezon %48 şut isabeti yani şutunu ne kadar geliştirdiğin göstergesi bu durum. Ayrıca çaylak yılında %28'le üçlük atarken bir sonraki yıl %42 bu sene %37 her ne kadar bu sene düşüş var gibi gözüksede çaylak yılındaki şut oranlarıyla şimdiki arasında dağlar kadar fark kadar.
I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN - I LOVE YOU BIG BEN

Çevrimdışı Sam Presti

• Captain Fantastic#8
  • Hall of Fame
  • Hadi. Orlando'daki gibi..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #205 : Şubat 04, 2010, 13:20:52 ÖS »
Bir galibiyetten çok çok daha fazlası.. Batı'da bugün Suns'da kaybetseydi 6. sıraya kadar çıkıyorduk, şu an 7. sıradayız. Westbrook-Durant çok etkili oynadılar tebrik etmek gerek. Şimdi bu havayı bozmadan alabildiğimiz kadar galibiyet almalıyız. Play-Off yapacaksak bu yüksek bir sıradan olmalı en azından 6. sıradan.

Çevrimdışı Gilles Villeneuve

• ReNascenT
  • Editör
  • Hall of Fame
  • TR = Toronto Raptors
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #206 : Şubat 04, 2010, 15:28:33 ÖS »
Bir galibiyetten çok çok daha fazlası.. Batı'da bugün Suns'da kaybetseydi 6. sıraya kadar çıkıyorduk, şu an 7. sıradayız. Westbrook-Durant çok etkili oynadılar tebrik etmek gerek. Şimdi bu havayı bozmadan alabildiğimiz kadar galibiyet almalıyız. Play-Off yapacaksak bu yüksek bir sıradan olmalı en azından 6. sıradan.

dayı daha geçen gün memphis 6-7lerde geziyordu, OKC 9-10larda..

çok değişiyor, önemli olan iyi seri yakalayıp aradaki farkı açmak. Bu galibiyet birşeyleri halletmek değildir bence sıralama anlamında..

Çevrimdışı Sam Presti

• Captain Fantastic#8
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #207 : Şubat 04, 2010, 15:40:08 ÖS »
Hayır onu kastetmedim. O konuda haklısın. Benim söylediğim, bu takımlarla oynuyorsak kazanmak zorunda olduğumuzdu. Seri zaten yakalamak gerekiyor, ki takım şu anda bunu yapmış durumda. Fakat yinede Utah gibi bir şey yakalamak gerek, dediğin gibi değişme olabilitesi fazla.

Çevrimdışı KB24

• Legend Laker
  • Hall of Fame
  • 09-10 NBA Champion: Lakers,MVP: Kobe!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #208 : Şubat 04, 2010, 18:47:32 ÖS »
Thunder yeniden çıkışa geçti bakalım yine giridle rPlay-Off potasına ama belli olmuyor gerçekten sıralama Memphis yine iyi bir dalga yakalayıp Play-Off potası içine girebilir diye düşünüyorum..Suns ve Blazers gibi takımlarda bu işin içine dahil oldu hatta daha geçen haftalarda 8.liği kovalayan Jazz'ın bir çıkışla 4.lüğe yükseldiğine bakarsak kşmsenin yeri garanti değil gibi..Thunder'a gelirsek Durant'in müthiş performansı sayesinde iyi bir çıkış yakaladılar Westbrook'da istikrar gösterirse Play-Off için daha fazla avantaj sağlarlar..Fikstür olarakta önlerinde fazla zor rakip yok..Yalnız Harden yine kayboldu gibi o katkı yapmazsa bench bakımından bayağı sıkıntı yaşarlar..

NOH'ta bence Paul'süz havlu attı gibi artık,yalnız Thornton bu seneki en büyük steal olabilir..Başından beri Brown değilde bu adama şans verilseydi Hornets daha iyi bir galibiyete shaip olabilirdi,bunun yanında Gibson yerine All-Star'da bu adamı görürdük..Collison ise Paul'Ün yükünü kaldıracak sveiyede hiç değil..Bu bakımdan önlerindeki rakiplere de bakarska geri kalacaklarını düşünüyorum,Draft'a yatsalar iyi olur aslında..

CHAMPION LOS ANGELES LAKERS

Çevrimdışı Sam Presti

• Captain Fantastic#8
  • Hall of Fame
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #209 : Şubat 04, 2010, 19:51:21 ÖS »
Yalnız eklemeyi unuttuğum birkaç şey daha var:

1- Russell Westbrook ne kadar kaçırırsa kaçırsın, ne kadar kötü oynarsa oynasın sorumluluktan hiçbir zaman kaçmıyor. Son topu bugün yine o kullandı, daha önceki maçlarda da kullanıyordu. Bu bence çok olumlu bir şey. Henüz 21 yaşında ve oyun sonunda elini taşın altına sokması çok hoş.

2- Serge Ibaka gibi adam her takıma lazım. Onun gösterdiği iyi performans Krstic'i düşünmeye itmiş olsa gerek, kendileri 7-8 şut isabetiyle oynayarak gözlerimi yaşarttı. Ibaka'nın katkısına çok ihtiyacı var bu takımın.

Tags: