Gönderen Konu: Wizards Gecenin Maçı 2009-2010  (Okunma sayısı 2010 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Black Mamba

• Stern'ün Çiftliği
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 324
  • Pierce'a 1 , Garnett'e 2 !!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Wizards:102 Mavericks:91
« Yanıtla #10 : Ekim 28, 2009, 14:50:59 ÖS »
Dallas'ın en büyük sorunlarından biri Dampier gibi öküz bir pivota sahip olması. Ayrıca Bu Dirk'de nasıl bir oyuncudur ya hayran bırakıyor kendine. Wizards'da bu sene sakatlıklar olmassa 50 galibiyet alır. Arenas'da inşallah böyle devam eder.
Tags:

nAoNnGaEmLe

• Kaf_Kef
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1026
  • ‹^› ‹(•_•)› ‹^› -------------- ┌П┐(◣_◢)┌П┐
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : Ekim 28, 2009, 15:42:27 ÖS »
Ya bence gecenin süprizi, süpriz değil diyenler olabilir bunların başında ben olmalıyımda bu maç süpriz arkadaş. Dallas ın seyircisi önünde , her ne kadar Howard filan olmasada Dallas bu maçı almalıydı çünkü Wizards ta daha çok eksik vardı. Andray Blatche  sağolsun eksikleri kapadı ;D
Wizards ın şu başlangıcı çok önemliydi ve harikalar yarattılar...

Arenas ve Dirk ü cok severim biraz izledim kapışmalarını dün gece cidden zevkliydi ;D Bir ara gaza geldim Dirk ün önünde eğilmek istiyorum  yazdım. Çok büyük adam ya:)

Avrupalı olup takımında bu kadar sene 1. adam olan  başka oyuncu var mı ?  merak ettim...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Dünyanın anasını ağlatacak film

Trailer;

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

DwyaneWadeCns

• Rookie
  • **
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 134
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Ekim 28, 2009, 15:45:03 ÖS »
Arenas'a çok sevindim ya.. valla özlemiştim onu sahada olmasını. uzun zamandır olmamasına rağmen bütün bir yaz çalışıp ilk maçında gayet iyi bir performans çıkararak takımını galibiyete götürdü. dallas aynı dallas değişmez.

Kaan Mert

• Someday
  • Yönetici
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1258
  • Oth !!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : Ekim 28, 2009, 18:44:45 ÖS »
 Yalnız maçın takip edebildiğim kısa bir bölümü ve özetlerden anladığım kadarıyla Washington'da Arenas'ta olmuş artık.. Saunders'la beraber cok can yakacaklardır.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14656
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : Ekim 28, 2009, 19:10:16 ÖS »
Gooden-Nowitzki başlamalı .. Yemişim Dampier'ı ya sırf zarar .. Kendine güveni tamamen kaybolmuş beni kenara alında ne yaparsanız yapın gibisinden oynuyor ..
No Comment

Gil-Zero

• I Am Legend
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 637
  • Durant..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : Ekim 28, 2009, 20:05:15 ÖS »
Arenas'ı özlemişiz.Gelmesine sevindim.Dirk elinden geleni yapsada Gilbert Arenas maçı kaybetmemiş..
Every Team need a hero,every hero need a team

allen3

• Dr. J
  • NBA Oyuncusu
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 383
  • BEAT L.A
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : Ekim 28, 2009, 21:51:57 ÖS »
Ben cavs wızards maçını bekliyorum lebron arenas kapışması çok süper olucak...

Danny Granger

• Gardiyan
  • Hall of Fame
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1954
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : Ekim 28, 2009, 23:44:16 ÖS »
Tim Glover büyük adam. Jamison'un dönüşüyle daha tehlikeli bir takım olabilir Wizards.

Chauncey Billups

• AlaturKE
  • Administrator
  • Hall of Fame
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Toplam İleti: 14656
  • Mr Big Shot
    • Profili Görüntüle
Wizards Gecenin Maçı 2009-2010
« Yanıtla #18 : Kasım 01, 2009, 03:43:03 ÖÖ »
Arenas Coştu - Coşturdu

Verizon Center'da oynanan maçta Washington Wizards, New Jersey Nets'i 123-104'le farklı geçerken Arenas maça damgasını vurdu.

Gilbert Arenas 32 sayı-7 asistle oynarken 4-3 üç sayı, 13-9 şut isabetiyle oynadı.

Randy Foye 17 sayı-8 asistle oynarken, Brendan Haywood 10 sayı-7 ribaunt, Mike Miller 9 sayı-11 ribaunt, benchten gelen Andray Blatche 30 sayı-6 ribaunt ve DeShawn Stevenson 10 sayı-6 ribaunt yaptı.

Nets'te Chris Douglas-Roberts 25 sayı-4 ribauntla oynarken, Brook Lopez 13 sayı-3 ribaunt, Courtney Lee 17 sayı-4 ribaunt ve Rafer Alston 20 sayı-8 asist yaptı.

------------------------------------
NbaTurka/KE
No Comment

Lizozom

• Snooker Master
  • Superstar
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 872
    • Profili Görüntüle
Ynt: Nets:104 Wizards:123
« Yanıtla #19 : Kasım 01, 2009, 03:45:52 ÖÖ »
Wizards maç boyu kontrolü elinde tuttu. İlk yarı yüksek yüzdeyle başlayınca fark çift hanelere çıktı ve Nets yıldız eksikliğinin de etkisiyle geri dönüş yapamadı.

Arenas, gerçekten süper döndü. Butler ve Jamison da dönünce Doğu ilk 4'ü için aday olabilirler.

Blatche kendini aşmış yalnız...